Benvinguts, sóc l’Albert Figueras, realitzador d’audiovisuals.

Establert a Bescanó (Girona), fa més de 8 anys que treballo en el sector desenvolupant projectes audiovisuals utilitzant el llenguatge cinematogràfic.

Diplomat en direcció cinematogràfica i com a tècnic en audiovisuals, les meves experiències a Televisió Costa Brava, Televisió de Girona, La Selva TV i en diferents productores audiovisuals m’han portat a treballar de forma autònoma i a posar gran dedicació a tots els treballs.

fotocliplive

Especialitzat en la creació integral de vídeos comercials, publicitat, videoclips, vídeos d’esdeveniment i vídeos de casament, treballo cercant idees per als projectes, fent la creació del guió, el càsting en cas de necessitar actors, cercant localitzacions, atrezzos, filmant el projecte, editant-lo, aplicant-hi efectes, etalonant i fent tot el possible per crear un vídeo únic.

Per poder cobrir tots els serveis i propostes sol·licitades, treballo amb un ampli equip de col·laboradors professionals que disposen de Steadycams, drons i equips de creació de continguts virtuals i 3D.

PERQUÈ TRIAR CLIP and LIVE:


Per l’experiència en el sector.

Pel llenguatge cinematogràfic aplicat als projectes.

Pel tracte proper i fàcil.

Per totes les facilitats i la flexibilitat.

logocliplivebaixa