La música ens transmet sensacions i ens transporta a llocs màgics, gràcies a un videoclip podrem aconseguir transportar-nos a llocs encara més especials. Acompanyar amb imatges el teu art i poder transmetre tota l’energia musical a un major nombre de persones dóna una imatge de grup o artista molt més avançada, un videoclip doncs, és l’aparador per on mirar la teva música, el teu estil, la teva cançó, la teva ànima…

Realitza el teu videoclip de la manera que més t’agrada, personalitzant el contingut amb altes qualitats i eines que facilitin una imatge final més cinemàtica.
El videoclip és el mitjà més efectiu per a poder augmentar les visualitzacions d’una cançó i donar suport a la nostra música amb la imatge que necessiti.

TREBALLEM AMB TOTS ELS ESTILS MUSICALS

Rock, Pop, Dance, Electrònica, Heavy, Folk, Clàssica, Música Llatina,…

Desenbolupem el guió i les idees, cerquem actors en cas que fos necessari, cerquem les localitzacions, els atrezzos, filmem el videoclip, l’editem, podem aplicar-li efectes especials, etalonem i fem tot el possible per crear-te un videoclip únic.

Videoclip a la teva mesura

Cada cançó, estil i grup té les seves pròpies necessitats, per aquest motiu treballem per oferir-te allò que necessites. El teu videoclip sempre tindrà la millor estètica possible gràcies a les gravacions amb Full HD i la possibilitat de crear històries, treballar amb actors o gravar en càmeres lentes per donar una estètica espectacular amb la qual poder sorprendre els teus espectadors.

Gravació en directe

Una altra manera de gravar un bon videoclip o una promo és amb un enregistrament en pla seqüència, d’aquesta manera amb una coreografia ja pensada, podem aconseguir vídeos dinàmics i xulos a un preu molt assequible.

Fals directe

Realitzem també videoclips de falsos directes, enregistrament de la mateixa cançó des de diferents angles per aconseguir una estètica avançada alhora que mantenim aquesta màgia del “directe”, una opció molt bona quan es tracta de centrar-nos únicament en el grup i la cançó.

Grans Videoclips

Ens adaptem als estils i necessitats de cada client, independentment de la magnitud del projecte, el teu estil de música o el videoclip que estiguis buscant nosaltres ens centrem a aconseguir que el teu vídeo i la teva cançó portin un estil unit aconseguint aquesta harmonia entre imatge i música.

portadacime

Per a nosaltres és important que el client porti un control sobre el resultat del videoclip, per això creiem que cada projecte requereix una bona comunicació constant i un bon feedback perquè tot estigui sempre tal com ho necessiteu.

Recorda que demanar pressupost és totalment gratuït i que nosaltres estarem encantats de poder solucionar tots i cadascun dels dubtes que et puguin sorgir.

Proposem videoclips des de preus molt econòmics fins a videoclips molt professionals i complexos que comporten molt més temps de treball. Tria l’opció que més s’adapti al que busques,

cache_7432581